Donacija obitelji Ljubičić

Gospodin Hrvoje Ljubičić, u znak zahvale za skrb i njegu koju smo poklonili njegovoj sestri a našoj preminuloj korisnici Kristini, odlučio se na prikupljanje donacije  za našu ustanovu  putem aukcija dresova poznatih  nogometaša. Donacije su prikupljane tijekom  proljeća ove godine putem Facebook platforme te je skupljeno 89.000,00 kn. Prikupljenim novcem kupljeni su novi kreveti, bolnički krevet, invalidska kolica, aparat za kisik, televizori, stol i stolice u predvorju za posjete korisnicima, fotelje, stolica s naslonom za ruke, komode i ormari, printer i dekoracije poput zavjesa, zastora i ostalog za potrebe odsjeka  3 b na kojem je boravila Kristina.

Korisnice tog ženskog odsjeka počašćene su kolačima, slatkišima i sokovima. Također su za potrebe  Centra nabavljeni  tlakomjeri i oksimetri.

U znak sjećanja na to plemenito djelo izrađen je veliki plakat s prikazom slika nogometaša i dresova s aukcije kako bi sve bilo transparentno te je plakat postavljen  na ulaz odsjeka .

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ime korisnika i djelatnika Centra za rehabilitaciju Stančić, a osobito obitelji naše Kristine Ljubičić.

 

Ana Jagatić-Petrinec