Edukacija „Leadership & Skills“

Kako preuzeti odgovornost, motivirati zaposlenike i kreirati dobru radnu atmosferu, znati delegirati zadatke i učiniti kontrolu rada poželjnom, samo je dio tema i zadataka sadržanih u edukaciji naziva “Leadership & Skills”. U edukaciji spomenutog naziva sudjelovao je dio djelatnika Centra za rehabilitaciju Stančić, ponajprije voditelji radnih jedinica Centra, početkom veljače. Kroz petodnevni ciklus zaposlenike Stančića vodio je autor radionice, mr.sc. Dragomir Gabrić, a edukacija je zahtijevala aktivno sudjelovanje.

Tako su voditelji iz našeg Centra, uz teoretski dio, kroz ovu edukaciju prošli konkretne vježbe efektivnog vođenja i upravljanja organizacijom.

Kao iskusan voditelj i kreator tehnika za uspješnije upravljanje organizacijama mr.sc. Gabrić sa našim je djelatnicima kroz cjelodnevne radionice prošao strukturiranu i ciljanu edukaciju. Detektirane su najvažnije točke u svakodnevnom radu koje su potom poslužile kao konkretan primjer kroz proces ove edukativne radionice.

Prezentirano je i učilo se kako unaprijediti rad svakog pojedinca, stvoriti povjerenje na radnom mjestu, a sve sa krajnjim ciljem još efektivnijeg vođenja svojih organizacijskih jedinica. Posljednji dan radionice sudionici su analizirali novostečena znanja i vještine koja će doprinijeti još uspješnijem radu našeg Centra. Ova je radionica ulaganje u stručno usavršavanje radnika koje je dio projekta „Dva koraka dalje“ sufinanciranog sredstvima EU iz Europskog socijalnog fonda.