Rastimo zajedno plus

Kao dio šireg programa UNICEF-a za podršku roditeljstvu „Prve tri su najvažnije“ razvijen je program radionica „Rastimo zajedno plus“ koji  se provodi  s roditeljima najmlađe djece.

Radionice „Rastimo zajedno Plus“ namijenjene su roditeljima djece s teškoćama u razvoju . Roditelji takve djece suočavaju se s mnogim problemima, te imaju pojačane potrebe za informacijama i za osobnom podrškom, jer su suočeni s mnogim izazovima pri  podizanju svoje djece te im je dobrodošla dodatna podrška u grupi s drugim roditeljima koji imaju djecu s teškoćama.

U sklopu projekta „Obiteljsko rehabilitacijski programi za obitelji djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom“ koji provodimo zajedno s Udrugom Pegaz a koji se financira sredstvima Ministarstva zdravstva i Primorsko goranske županije, osigurali smo provedbu radionica „Rastimo zajedno plus“u sjedištu ustanove.

Pozivamo sve zainteresirane roditelje da se uključe u radionice s čijim ciklusom počinjemo 09.04.2018.godine u sjedištu Centra, u Stančiću, Zagrebačka 23,  u trajanju od 11,00 do 13,00 sati.

Za sve dodatne informacije možete se javiti koordinatorici projekta Jasni Lesički na tel. 091/33 48 433.