Svečanost obilježavanja 70.godišnjice osnutka Studijskog centra socijalnog rada

Dana 22. rujna 2022. godine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, održana je svečanost obilježavanja 70. godišnjice osnutka Studijskog centra socijalnog rada Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Svečanost je otvorila prof. dr. sc. Gordana Berc, a mnogobrojnim uzvanicima, gostima i dugogodišnjim suradnicima obratili su se: izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba i pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom dr. sc. Romana Galić, ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić, predsjednik Hrvatske Komore socijalnih radnika mr. sc. Antun Ilijaš, predsjednica Hrvatske komore socijalnih radnika Štefica Karačić te predstavnici suradničkih organizacija s kojima je Studijski centar intenzivno surađivao u proteklom periodu.

Kako bi se zahvalili dugogodišnjim suradničkim organizacijama koje su aktivnim i kontinuiranim radom doprinijele ostvarenju postavljenih ciljeva na svečanosti su suradnicima uručene Zahvalnice.

Tako je i ravnateljica Centra za rehabilitaciju Stančić, gđa. Sanjica Grbavac primila zahvalnicu za uspješnu suradnju s fakultetom.