Uređen vanjski prostor centra za rehabilitaciju Stančić

Centar za rehabilitaciju Stančić u petak je ugostio zaposlenike tvrtke L’Oréal koji su svojim znanjem i vještinama pomogli u uređenju vanjskog prostora Centra. Kako bi korisnici u svoje slobodno vrijeme boravili u što ljepšem i ugodnijem okruženju, zaposlenici L’Oréala  su svoj radni dan posvetili uređenju i sređivanju voćnjaka, obnovi igrališta te bojanju drvene nadstrešnice kao i popravljanju staništa za životinje.

Ovo je drugi put kako Centar za rehabilitaciju Stančić, čija je temeljna uloga osigurati punu socijalnu uključenost djece s teškoćama u razvoju i odraslih s invaliditetom, surađuje s tvrtkom L’Oréal u sklopu globalne inicijative Citizen Day, koja je pokrenuta s ciljem poticanja solidarnosti i društveno odgovornog djelovanja.

„Danas smo se skupili ovdje jer nam je potrebna pomoć koju nam L’Oreal može pružiti te se u ime svih korisnika i djelatnika centra zahvaljujem rukovodstvu L’Oréal i svim djelatnicima koji su nam došli pomoći u radu. Sjedište centra ima 7 hektara zelene površine i tu nam je njihova pomoć zaista neprocjenjiva. U svom redovnom radu ne možemo stići urediti i voditi brigu o cjelokupnoj površini te nam zaista pomaže dolazak i pomoć dobrih ljudi. Prije svega to je plemenito, pomaže se jednom domu socijalne skrbi, namjera je dobra, a rezultati odlični. Hvala vam lijepo svima te bismo voljeli da ova akcija postaje redovita i imamo L’Oréal kao trajnog prijatelja. Hvala svima.“ Istaknula je Sanjica Grbavac, ravnateljica Centra.